Zbor ieftin pe lângă București

Atât de ieftin încât sigur o să vrei. Costă doar 300 lei pentru 15 minute. Poate că timpul e cam scurt, dar cu siguranță este o experiență pe care nu o vei uita. Aparatul de zbor este un girocopter și se numește Magni Gyro M24 “Orion”.

Pentru cei mai interesați dintre voi, în continuare, am făcut un mic research.

M24 Orion

Despre Magni Gyro M24 “Orion”

Girocopterul este produs Magni Gyro, o companie din SUA și dispune de două locuri cu spațiu pentru bagaje atât interne cât și externe. Se poate controla de pe ambele locuri. Este un aparat ușor care cântărește gol 285kg. Sunt anumite limitări din punct de vedere legislativ care spun că nu poate decola cu o greutate mai mare de ~450kg în Europa și ~550kg în SUA. Viteza maximă de zbor este de ~180km/h iar cea de croazieră de ~140km/h. Poate zbura la o înălțime de maxim 4000m, pentru a decola are nevoie de pâna la 70m iar la aterizare se încadrează bine în 30m.

Cât costă un M24 “Orion”?

Dincolo de toate detaliile astea tehnice, am găsit și niște prețuri estimative. În SUA, varianta direct de la producător, costă în jur de 106000$ iar pe undeva pe la ruși, unul la mâna a doua aproximativ 60000€.

Care e senzația într-un M24 “Orion”?

Cum putem programa zborul?

Din câte am observat eu, zborurile se fac în București și prin împrejurimi.
Puteți să vă programați zborul sunând la numărul de telefon +40 761 395 797, trimițând un email la [email protected] sau prin intermediu formularului de contact.

Abonează-te la viitoarele articole pe facebook/zablog.ro sau email:

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *