Nush.ro, de oameni pentru oameni

Din câte vedeți nu sunt foarte activ pe blog pentru că nu prea am timp, lucrez.
Da! Fac asta și în timpul liber :)

La ce lucrez? Păi înainte, pe lângă job, mai luam un proiect două acasă. Acum, de ceva vreme am început să redirecționez investind astfel în proiecte personale. Probabil că o să vi le prezint pe toate pe parcurs, însă acum vorbim despre unul singur.

Așadar nush.ro, un proiect scris de oameni pentru oameni. Spuneam zilele trecute, în cadrul unor discuții mai private, că ambiția acestui proiect este “să culeagă informații de calitate de la oameni de calitate” iar ulterior, să vă ofere ceea ce căutați, simplu și rapid, fără perdele, fără mii de bannere, fără analfabeți, fără aberații și chestii irelevante. Pentru asta este nevoie de răbdare și nu în ultimul rănd, de oameni…

Vorbim despre o platformă WordPress cu o temă scrisă de la 0 combinată cu Bootstrap. Momentan, pe nush.ro se pot face un număr limitat de conturi.

Acestea fiind spuse, dacă ai ceva inteligent și coerent de spus, dacă vrei să te afirmi sau dacă pur și simplu ești un curios cu ceva cultură generală, aștept să te înregistrezi :)

Baftă! Și sper să fiți îngăduitori, este un proiect foarte tânăr.

Abonează-te la viitoarele articole pe facebook/zablog.ro sau email:

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter