Gadgeturi pentru bucatarie

Nu știu cum am ajuns la un articol care prezenta vreo 8 gadgeturi inteligente pentru bucătărie, știu doar că 3 dintre ele mi-au atras atenția așa că le-am salvat în bookmark ca să vi le arăt și vouă.

Este vorba despre niște gadgeturi care ne ajută să economisim timp și care ne promit că produsul final este perfect.

Palate Smart Grill

gadget bucatarie - Palate Smart Grill

După spusele producătorului, acest smart grill al timpurilor noastre, o să-ți gătească perfect de fiecare dată. Pentru un control optim al temperaturilor, grillul este electric și se laudă că știe să-ți prepare o friptură exact așa cum o ceri tu, în sânge, mediu, mediu spre bine sau bine făcută. Evident, se pot prepara și legume.

Și cum orice smart device care se respectă are și aplicații pe mobil, nici în acest caz nu vom fi dezamăgiți. Probabil vom putea configura parametrii de funcționare de pe tabletă, smartphone, etc.

Să vedem totuși ce mai promite producătorul.

Livblends blender

gadget bucatarie - Livblends blender

Este vorba despre un blender care se curăță singur. Un blender al corporatiștilor și leneșilor :).

Deoarece în spatele businesului este o firmă care livrează smoothiuri, acest blender va folosi un soi de capsulă care conține niște rețete implicite. Nu știu în ce măsură blenderul se va putea folosi fără acele capsule, dar este un produs “de urmărit”.

În prezent livrările cu smoothiuri se fac numai în San Francisco și prin vecinătăți.

Ideea este bună iar gândirea a plecat probabil de la faptul că smoothieul trebuie să ajungă la client cât mai proaspăt, chiar și în zilele extrem de călduroase.

Siteul producătorului vă poate oferi mai multe informații.

Pantelligent – tigaie inteligentă

gadget bucatarie - pantelligent tigaie smart

Tigaia inteligentă – sună foarte pompos. Nu e chiar așa, însă are o chestie esențială pentru anumite cărnuri mai pretențioase, controlul precis al temperaturii.

Tigaia vine la pachet împreună cu o aplicație căreia dacă-i spui ce urmează să gătești te învață cum să gătești, când trebuie să întorci preparatul pe cealaltă parte. Tot cu ajutorul aplicației, poți să urmărești temperatura în timp real.

Iată și viziunea mai exactă a producătorului.

Abonează-te la viitoarele articole pe facebook/zablog.ro sau email:

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

One thought on “Gadgeturi pentru bucatarie”

  1. Cand am citit titlul am crezut ca este despre gadgeturile pe care le ai tu in bucatarie. I am dissapoint.

    Nu stiu de blender, dar celelalte doua sunt pentru hipsteri care nu s-au obosit sa invete sa gateasca. Tigaie cu controlul precis al temperaturii? Pe bune?! Pentru o bere de import iti predau eu un curs rapid de pan-frying (tips’n’tricks included).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *