Contact

Mesajul trimis prin formularul de mai jos ajunge direct în căsuța mea de email. Folosește-l cu încredere, citesc toate mesajele.

    Nume

    Adresa de email

    Mesaj

    Poți să mă mai găsești și pe:

    Despre mine

    Mă numesc Cătălin Zălog, sunt născut în ’82, sunt web developer și dezvolt siteuri gen cabral.ro, prosport.ro, fratelli.ro, csid.ro, one.ro, criserb.com, bound.ro. M-am născut în Petroșani, Hunedoara dar locuiesc în București și nu o să vă spun unde chiar dacă am vecini care sunt cu ochii pe vizor la cel mai mic zgomot, atunci când voi vreți să-mi furați covorul din casă.

    Când nu scriu cod înseamnă că mănânc, dorm, călătoresc, ies în oraș sau parc, sunt cu prietenii, mă dau cu rolele, fac piața, ud florile, arunc gunoiul, tabletesc, citesc, meditez, mă uit la stele, fac duș și alte chestii de genul…

    Despre Blog, adică ZăBlog

    Am făcut primul blog în ~ 2004, atunci când WordPress era la versiunea 1.2, adică în perioada când lucrurile erau ceva mai grele. ZăBlog, este un domeniu mai vechi pe care m-am hotărât să-l populez atunci când mi-a luat foc laptopul. Voi încerca să nu vă spamez cu nimicuri și să fiu cât mai scurt și la obiect.

    Chiar dacă sunt dezvoltator de teme de WordPress, vă rog să nu luați în seamă tema default pe care o folosesc, ci să vă gândiți la grădina grădinarului. În rest… toate bune.

    Abonează-te la viitoarele articole pe facebook/zablog.ro sau email:

    • Share pe Facebook
    • Google+
    • Twitter